مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن عقد ازدواج

سلام و عرض ادب

اگر خانواده پسر موقع عقد درباره بیش فعالی پسرشان و خوردن قرص چیزی به خانواده عروس نگفته باشندو پسر هم به خاطر این قضیه اصلا قادر به تمام کردن دوره دیپلم هم نباشد آیا عقد باطل است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت دختر می تواند به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند
و دادخواست فسخ نکاح بدهد
اگر دختر ادعای خود را ثابت کند در این صورت امکان فسخ نکاح وجود دارد.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
موضوع تدلیس و پنهان کردن عیب یا مرض از سوی زوجین دارای شرایط خاصی است و اینکه آیا سکوت شخص در موضوع مورد بحث و یا آن مرض ، پنهان کاری محسوب می گردد یا خیر نیز در بین حقوقدانان مورد اختلاف هست اما با این تفاسیر اگر بر عقیده و نظر خود مصر هستید میتوانید از طریق قانونی دادخواست فسخ به استناد ماده 1128 قانون مدنی به دادگاه خانواده ارایه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ‌نکاح باطل نیست
و نکاح قابل فسخ هم نیست