مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه پرداختی

فیش حقوقی بنده برای آزادی متهم در زندان اقدام شده است و بعداز 3سال حکم متهم 1سال زندان بودولی متهم فرارکرد و حساب من بسته شدبنده برای باز شدن حساب پول وثیقه را پرداخت کردم به حساب دادگستری واریز شد حالا متهم دستگیر شده آیا پول وثیقه من 50 میلیون پس داده میشود

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است . چنانچه در مهلت مقرر متهم را معرفی ننمایید وثیقه به نفع دولت ضبط می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
اگر نداند می توانید علیه ماهم دادخواست بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید در زمان تعیین شده متهم را تحویل می‌دادید از باب مسولیت مدنی میتوانید از متهم آنرا مطالبه منید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ پول وثیقه به نفع دولت ضبط و ثبت شده است و به شما عودت داده نخواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر دادگاه مستقیم چنین کاری نمی‌کند ولی می‌توان طی یک طرح دعوی حقوقی جداگانه مبلغ را مطالبه کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به طرفیت ایشان طرح دعوی مطالبه وجه بابت پرداخت وجه الکفاله مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات به طرفیت متهم اقامه نمایید