مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وثیقه نقدی از دادگاه

سلام بنده به دلیل یک پرونده جعل مبلغ 30 میلیون تومان به عنوان وثیقه به حساب دادگاه واریز کرده ام ‌. پرونده بنده در برج 12 سال 1400 مختومه اعلام شده حال میتوانم با اینکه یک سال گذشته مبلغ 30 میلیون رو از دادگاه پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مرجعی که دستور وثیقه را صادر کرده صحبت نمایید اصولا در صورت برائت یا منع تعقیب یا شروع به اجرای حکم می توانید وثیقه را آزاد نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورت برائت یا منع تعقیب یا شروع به اجرای حکم می توانید وثیقه را آزاد نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما و باید درخواست رفع توقیف از وثیقه را نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله بعداز قطعیت یافتن حکم به اجرای احکام مراجعه در خواست آزادی وثیقه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که شما به عنوان وثیقه گذار به تعهدات خود عمل کرده باشید و محکوم علیه نیز حکم صادره را تحمل کرده باشند بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید سرنوشت پرونده به کجا ختم شده است
مطابق با آنچه در سوال آمده است آری می‌شود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با حکم قضائی به اجرای احکام مراجعه و دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به عنوان متهم وثیقه گذاشته ابد بعد از صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت می توانید درخواست بدهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت مختومه شدن پرونده از دادگاه بدوی امکان تودیع مبلغ می باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر تبرئه شده اید و حکم قطعی شده است. می توانید تقاضای استرداد مبلغ را بدهید .

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

اگه رای به نفع شما صادر شده و یا اجرا شده
بله متونید

یک وکیل :

با سلام بله می توانید اقدام بفرمایید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام.
بله می توانید . باید کتبا تقاضای استرداد بدهید .

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بله امکان استرداد وثیقه با این شرایط وجود دارد.