مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و استرداد خودرو

با سلام
خودرو پرایدم رو به مدت 6ماه با تنظیم قرارداد در دفتر کاریابی به شخصی اجاره دادم. اجاره بها نداده و بعد از اتمام قرارداد ماشین رو پس نمیده و جواب تلفن هم نمیده. شکایت کردم ولی قاضی حکم توقیف نمیده و میگه شاید قولنامه ای فروختین درصورتیکه شخص حتی توی کلانتری و مهلت 20 روزه هم حاضر نشده. قاضی پرونده رو نمیخونه و حکم توقیف هم نمیده. محل زندگیمم با محل شکایت 400 کیلومتر فاصله داره و سخته رفت و آمد. با اینکه سند و پلاک به نام من هست دستم به جایی بند نیست به هر دری میزنم بسته ست. لطفا راهنمایی کنید چجوری ماشینمو پس بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

دادخواست حقوقی و مطالبه اجور معوق و بعدارز منقضی شدن مدت اجاره، تحویل خودرو