مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دين

همسرم يكسال بعد از حكم دادگاه براي مهريه ملك و خودرو كه مستثنيات اعلام كرده بود بنام اعضاي خانوادش زده و من شكايت فرار از دين انجام دادم حالا به من ميگه كه وكيل گرفتم و تو هيچ كاري نميتوني بكني
ايا واقعا قانون با وكيل قبول ميكنه كه فرار از دين نيس چطور ممكنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وکیل فراتر از قانون نمی تواند عمل نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف گرفتن وکیل دلیل بر حقانیت ادعای همسر شما نیست شما نیز دفاع مناسب داشته باشید ولیکن مستثنیات تلقی کردن ملک میتواند در دفاع زوج موثر باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است