مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق بخاطر توهین و فحاشی

با سلام
بنده با مردی ازدواج کردم که داری فرزند پسر می باشد متاسفانه بعد ازدواج فهمیدم بهم وابسته هستند شوهرم بد دهنی وفحاشی می‌کند بدار ازاون اینکه پسرش هم یادمیگره وبه من بی احترامی میکنه تا جایی که به خونوادم بی احترامی میکنه ازاین وضعیت خسته شدم آرامش ندارم، تا جایی که خودمم دارم متل اونا بد هن میشم حالم داره ازخودم وزندگی به هم میخوره، میخوام درخواست َطلا ق بدم شوهرم نمیذاره، با کسی هم نمیتونم درمیون بذارم دارم از جوش وغصه مریض میشم کمک کنید؟ ازدواج کردم آروم بشم دارم داغون میشم، خسته شدم هی گفتم خوب میشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به روانشناس مراجعه فرمایید یا مشاور خانواده

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بدلیل عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است