مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خانم بنده درخواست طلاق داده ولی الان من راضی نیستم وقتی طلاق بخواد من مهریه ندارم بدم بایدچیکار کنم درامد انچنانی ودارم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

در این موقعیت، اگر شما به طلاق راضی نیستید و مهریه را ندارید، می‌توانید اقداماتی انجام دهید تا این موضوع را بهتر مدیریت کنید. این اقدامات ممکن است شامل موارد زیر باشد:
مذاکره: تلاش برای مذاکره با همسرتان به منظور پیدا کردن راه‌حلی که هر دو طرف راضی باشند. ممکن است بتوانید به توافقی برسید که برای هر دو طرف منطقی باشد.اگر نتوانید به توافقی برسید، میتوانید طی دادخواست اعسار درخواستتقسط کنید. با توجه به اینکه هر موقعیت حقوقی منحصر به فرد است، توصیه می‌شود که با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راه حل برای شما راهنمایی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زن برای طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج است مگر وکالت در طلاق را دارا باشد اگر توان پرداخت ندارید اعسار بزنید