مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه زن

با سلام
اگر زن بخواد یکطرفه طلاق بگیره به بهانه عسر و حرج یا کراهت شدید بحث مهریه چی میشه ؟ قاضی تعیین میکنه ؟ یا زوجه تعیین می کنه ؟ یا اینکه کلا باید مهریه رو ببخشه زن ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد
*در دعوی طلاق از ناحیه زوجه، صرف تنفر از شوهر نمی تواند موجبی برای از هم گسیختن نهاد مقدس خانواده و پذیرش دعوی باشد و زوجه باید دلیلی مبنی بر عسر و حرج خود و یا ثبوت و تحقق شرایط ضمن عقد نکاح را ارائه دهد.