مشاوره حقوقی رایگان - عدم برگشت وجوه واریزی به حساب موسسه مهاجرتی

با سلام.با شرکت در تهران از شیراز تماس گرفتم که کار مهاجرت فرزند 13 ساله من را انجام دهد.در ابتدا اعلام کردند که احتمالا نیاز به مدرک آیلتس هست ولی پس از ارسال مدارک از آن شرکت متوجه شدم که تمام مدارک برای دانشجویی هست و نه دانش آموزی که باعث شبهه شد که احتمالا نفر مربوطه مسلط نیست و مورد ما برای آن شرکت مهم نیست.در نتیجه برای نشان دادن حسن نیت(با توجه به سکونت در شهرستان و عدم حضور در آن شرکت) و در جهت شروع پرونده مبلغ 10 میلیون و سپس 47 میلیون تومان(معادل 750 دلار) واریز کردم. که پس از واریز مبالغ با تاکید گفتند که مدرک زبان لازم هست.در نتیجه با توجه به نداشتن مدرک زبان برای فرزندم گفتم که کار را شروع نکنید و پول ما را پس دهید.این موضوع مربوط به اسفند بود و نفر مالی آن شرکت تماس گرفت و گفت ما سال دیگر پرداخت میکنیم و امسال هم اعلام میکنند که حدود 35 میلیون کسر میکنند .شایان ذکر است در ایمیل ذکر کردند که قرارداد را کودک حتما امضا کنند و در فیش پرداختی 47 میلیون نیز ذکر نشود بابت چی هست و این مبلغ نیز بر خلاف ده میلیون که به حساب رسمی شرکت بود به نام خانمی هست که احتمالا صراف است. در قراداد فسخ قبل از شروع را 250 دلار و پس از اعلام لیست دانشگاه مبلغ 500 دلار کسری ذکر شده است.همچنین تاکنون قرارداد امضا شده توسط آن موسسه برای ما ارسال نشده و نیز هیچ مدرک شناسایی و پاسپورت و .. را از ما نگرفته اند. باید چی کار کنیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنامه بفرستید سپس دادخواست مطالبه وجه
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا جزئیات بیشتری بررسی و راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باتوجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست مطابق قرارداد عمل نماییدجزئیات می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد راه وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به عنوان ولی قهری فرزندتان ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید
و ..

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. سعی کنید به همراه وکیل به صورت حضوری پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا عرض کنم کمی جایی تامل دارد فرزند 13 ساله که هنوز به سن بلوغ نرسیده با چه اطمینانی به آنسوی دنیا می‌فرستید؟!!
اما در خصوص موضوع سوال حقوقی تان عرض کنم موضوع شما مشمول قرارداد فی مابین با شرکت امور مهاجرت بوده که ضمانت‌های اجرایی انصراف از سفر را مشمول می‌شود،حال به طرفیت شرکت مذکور طرح دعوی مطالبه وجه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای ارسال و سپس دادخواست تنظیم کنید