مشاوره حقوقی رایگان - عریض کردن باغچه در حیاط مشاع

سلام. ما در یک ساختمان 10واحدی هستیم که سازنده باغچه ای درحیاط درست کرده بود که قسمت جلوی باغچه رو طوری ساخته بود که 3واحد که پارکینگ شان آن جا هست..به خاطر سختی در ورود و خروج از بغل باغچه راه برای ورود به پارکینگ داده بود و خروج آن ازسمت مقابل بود..تا6سال. مدیر ساختمان که عوض شد با تبانی 2واحد از 10واحدفضای باغچه را بزرگتر کردند فقط به خاطر بستن ورودی پارکینگ آن3واحد الان برای ورود حداقل 7یا 8بار ماشین را عقب و جلو میکنیم تا وارد پارکینگ شویم آیا متراژ باغچه در جواز ساخت مشخص هست و مدیر اجازه این کار روداره؟ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند نظریه کارشناس است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ مدیر ساختمان چنین حقی را طبق قانون ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بلافاصله دادخواست حقوقی به طرفیت مدیر اقامه نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. هرچند مدیر این حق را ندارد ، لیکن شما می توانید بدون مزاحمت از پارکینگ خودتان استفاده کنید و در صورت لزوم ، باغچه به جای دیگری منتقل شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تغییر در بنا از جمله باغچه نیاز به اخذ مجوز از شهرداری داشته و الا مشمول قانون تبصره ماده 100 شهرداری می‌گردد، خصوصاً اینکه شما به عنوان یکی از سکنه به عنوان ذینفع می‌توانید دادخواست یا شکایت رفع ممانعت از حق به طرفیت خاطیان مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. متراژ باغچه ذکر نمیشود.
مدیر بدون مواقفت اکثر اعضا حق افزایش باغچه ندارد.
می توانید با اکثریت اعضا مدیر را عزل کنید و مدیر دیگری انتخاب کنید و باغچه را خراب کنید.

بابک کثیری

جناب آقای بابک کثیری :

مدیر اجازه تغییر در مشاعات را ندارد مگر درصورت توافق همه مالکین.