مشاوره حقوقی رایگان - عدم فسخ مبایعه نامه کد رهگیری دار

با عرض سلام و روز بخیر.
حدود یک ماه پیش مبایعه نامه ای رو برای خرید یک آپارتمان در املاک امضا کردیم که فرداش هم کد رهگیری رو از املاک دریافت کردیم.
پس از حدود 3 هفته که املاک و فروشنده از ارائه مدارک به بنده طفره میرفتن (متاسفانه به دلیل کم تجربگی مدارک رو قبل از امضا مبایعه نامه روئیت نکردم) ، متوجه شدم فروشنده و املاک با همدیگر دست به یکی کرده بودند و آپارتمان رو که در حقیقت بنام شخص دیگه ای بوده رو میخواستن بهم بفروشن.
باز هم به دلیل عدم تجربه و آگاهی از حقوق قانونی خودم بصورت قانونی برای فسخ و گرفتن پیش پرداخت اقدام نکردم و با دعوا و ... تونستم پولی که به عنوان پیش پرداخت داده بودم رو پس بگیرم.
الان مسئله ای که ذهنم رو خیلی درگیر کرده این هست که وقتی از طریق سایت (www.iranamlaak.ir/) چک میکنم مبایعه نامه رو میاره که از پشتیبان تلفنی سایت که پرسیدم یعنی هنوز فسخ نشده. در حال حاضر با مشکلی که با املاک دارم میخواستم ببینم برای بنده میتونه مشکلی ایجاد بکنه یا نه ؟ با توجه به اینکه مبایعه نامه کد رهگیری دار رو هنوز توی سیستم فسخ نکرده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از اتحادیه املاک پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نانه ارسال کنید برای فسخ معامله و زعد از طریق دادگاه تنفیذ فسخ

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی ندارد اما حتما پیگیر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در سیستم فسخ بیع اعلام بشود و شما باید به اتحادیه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانند دادخواست ثمن معامله را بدهند لذا باشد قرارداد فسخ شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل بررسی است و این امکان وجود دارد