مشاوره حقوقی رایگان - فروش مسکن مهر

سلام من حدود 10 سال پیش مسکن مهر خود را فروخته ام .الان بعد 10 سال اظهار نامه برایم اماده است که چند سالی است مسکن مهر شما امده است و برای تحویل گرفتن واحد به بانک مراجه کنید و در صورت مراجعه نکردن تبعات حقوقی برام داره و از سویی بعد گذشت 10 سال من هیچ مدرکی از خریدار ملکم ندارم . اگر برم کاراشو انجام بدم اقساط میفته گردنم . الان چه باید کرد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در قرارداد نوشته باشید که اقساط به عهده شما نیست نگران موضوع نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضوراً پیگیر ماجرای پرونده خود بشوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فروش امتیاز مسکن مهر غیرقانونی است تعاونی شمارا طرف حساب می داند اگر شما قبلا امتیاز را فروخته اید باید مستند به قرارداد یا مدارک فروش اگر مجبور شدید اقساط را بپردازید علیه خریدار وام طرح دعوا کنید