مشاوره حقوقی رایگان - فروش مسکن مهر با وام

با سلام
من یک مسکن مهر که وام به نام خودم هست رو فروختم و از خریدار اقرارنامه پرداخت اقساط محضری گرفتم که در صورت عدم پرداخت ملک پس میگیرم. و یک چک بدون تاریخ به مبلغ 50 میلیون یعنی کل وام .
ولی ضامن عوض نکرد‌. حالا اگه خریدار ملک رو بفروشد و خریدار جدید در پرداخت اقساط کوتاهی کند من میتونم از خریدار خودم اقساط رو نقد کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما از چه طريقي معامله رو انجام داديد
شركت عمران شهرك هاي جديد مستفقر در منطقه
يا مشاوزين املاك و بطور خصوصي در هر صورت بعد از خرطد و فروش جاي طرفين (نديون و متقاضي)
با افراد جديد عوض ميشه مطوليت ها هم تغيير مط كنه