مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف در پروانه ساختمان

سلام خسته نباشید ما یک زمین 166متری 3نبش داشتیم که الان بعد از تفکیک و عقب نشینی از 3طرف کل زمین مانده ما 108متر می باشد که الان دنبال پروانه ساختمان و تخفیف هستیم ولی شهرداری میگه زمین شما باید 37 درصد کسر بشه که شامل تخفیف بشید و ما هم میخوایم شروع به ساخت کنیم ایا چنین چیزی امکان داره ایا اگه ما شروع به ساخت کنیم قبل تحویل پروانه ساخت بعدا مشکلی در تخفیف و بقیه کارامون پیش نمیاد با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هر گونه عقب نشینی زمین متضمن ورود زیان ناروا به مالک هست و بسته به مورد باید بررسی بشه.اما در اغلب موارد شهرداری یا هر ارگان دیگری که سبب کاهش متراژ زمین بوده باید به نرخ روز کارشناسی قیمت را به مالک بپردازد.مورد شما هم ازین قاعده مستثنا نیست.معمولا تخلفات قانونی در اینجور موارد از جانب شهرداریها صورت میگیرد من نمیدانم برچه مبنایی به شما این درصد را اعلام نمودند باید مورد شما با مدارک بررسی بشه تا بتوان نظر قطعی داد مادامیکه اسناد و مدارک رویت نشود نمی توانم پاسخ حتمی و قطعی بدهم.

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام حق السهم شهرداری در طرح تفصیلی تا سقف 25 درصد و اراضی بالای 500 متر را در بر میگیرد که در سوال مذکور با توجه به اراضی شما که 166متر هست حق اخذ سهم 37 درصد را ندارند شما جهت مطالبات تون حتما باید از خدمات وکیل دادگستری استفاده کنید