مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام ملکی دارم در حریم جاده شهری سمت پالایشگاه اصفهان چطور میتوانم ملک را به پالایشگاه و یا اداره راه بفروشم چون این دو اجازه فروش ملک را به افراد عادی نمیدهند؟

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود
اگر این دو اداره ملک شما را برای طرح های توسعه ای خود نیاز دارند، می توانید الزام آنها به خرید زمین را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به مرجع مربوطه قسمت حقوقی یا مدیرعامل یا مدیران مراجعه کنید