مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و تصرف مال غیر

سلام.پدربنده هجده ساله فوت کرده ومن ومادرم وخواهرم تادوسال پیش درملک پدری که 6نفروارث دارد زندگی میکردیم‌.تااین که بقیه وراث به اسم مشارکت درساخت ازمن ومادرم به کمک وکیل آشنای خودشون وکالت کاری گرفتن وخونه روخراب کردند والان هم دارند به خاطر این که من نتونم بروم دنبال وکیل وسهم الارث خودم و مادرمو طلب کنم.بنده رو به عنوان کسی که سهم بقیه روبالاکشیده ودارد خونه رومیسازد معرفی کرده و دارند برای من پرونده سازی میکنند.چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق پرونده سازی که علیه شما نموده‌اند در شعبه حاضر و دفاع نمایید جدا از این موضوع می‌توانید دادخواست تقسیم ماترک مطرح کنید

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
مسئله شما پیچیده است. نیاز به تشریح بیشتری دارد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، سوال کلی است، اگر اقدام غیر قانونی انجام داده اند میتوانید شکایت کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با مستندات خود به دادگاه مراجعه و از خودتان دفاع کنید.در اینصورت امکان پرونده سازی وجود نخواهد داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر کار غیرقانونی انجام نداده باشید مشکلی پیش نمیاد.