مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سفته ضمانت

سلام 1 سال است که در یک شرکت مشغول به کار بودم... بعد از اتمام همکاری سفته بنده به مبلغ صد میلیون تومان مفقود شده.. چه نامه ای از شرکت بگیرم..البته شرکت خانوادگی هست و شرکا خواهر برادر هستند عکس سفته را هم دارم.. که بابت ضمانت ماشین و در وجه شرکت نوشتم ..
با تشکر..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کارفرما نسبت به ان سفته های ضمانت به صورت امانت داده شده مسئول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارفرما می‌بایست یک صورتجلسه با امضا و مهر به شما بدهد که توسط ایشان سفته مفقود شده و هیچ ادعایی روی آن ندارند و در صورتی که مشکلی ایجاد شود ایشان پاسخگو خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفترخانه اسناد رسمی از مدیرعامل یا رئیس هیات مدیره اقرارنامه مبنی بر مفقود شدن سفته ضمانتی را اخذ نمایید