مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت مفقودی

با سلام بنده سفته به مبلغ 10میلیون تومان بابت ضمانت دوره ی کارآموزی به یک فروشگاه دادم موبایل فروشی دادم که فقط اسم و آدرس منزل و امضا کردم حالا که دورم تموم شده سفته های بنده رو میگن نیست و گم شده،هیچ شماره سریالی هم از سفته ندارم.من چجوری میتونم اون سفته هارو باطل کنم یا از اعتبار ساقط بشه لطفا راهنمایی کنید. تشکر.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه استرداد سفته ها بدهید و بعد هم دادخواست استرداد سفته ها

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است برایش اظهار نامه رسمی ارسال کنید و تقاضای استردادسفته ها نمایید . اگر بشما کتبی گفت گم کرده است خود دلیل است . از سوی ایشان قابل وصول نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید