مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت و طرد از کشور

باسلام خدمت شما بزرگواران من خانمی هستم 35 ساله اتباع افغانستان اینجا به دنیا امدم ومدارک اقامتی دارم سال 94 به همراه همسرم وفرزندانم به ارومیه مسافرت داشتیم غافل ازاینکه اونجا ورود اتباع ممنوع است وبازداشت شدیم واز کشور خارج بعداز 1ماه پاسپورت گرفتیم وقانونی وارد ایران شدیم الان هم مدارک قانونی داریم ولی هرجامیریم میگن سال 94 قاضی رای طرد داده بوده وپاک نشده باید برین ارومیه اون قاضی 9 سال پیشو پیدا کنید ورای رابشکنید ازنظرشما شدنیه؟؟ من وهمسرم کار افرین هستیم حتی کوچکترین مشکل حقوقی نداریم چیکار کنم همسرمو دباره بعد 9 سال از کشور اخراج کردن بامدارک اقامتی معتبر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مراجعه کنید شاید شامل مرور زمان شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است مدارک شما باید رویت شود