مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای طلاق

شاهد یا مدرکی اگر داشتیم برای طلاق باید همون روز اول ک ب دادگاه مراجعه میکنیم ببریم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

طلاق شاهد نمیخواهد سوالتان را کامل بیان کنیذ

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام داشتن طلاق برای جاری کردن صیغه طلاق آسا ولی تگر زوجه هستید و تقاضای طلاق کرده اید اسناد و مدارک همراه داشته باشید و شاهد را نیز به دادگاه تعرفه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید در دادخواست خود اعلام کنید و اگر شهود را دادگاه احضار کرد باید در جلسه حاضر کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ترجیحا اری
اما بهتر است طی لایحه تخصصی شهود خود را به محکمه تعرفه نمایید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.