مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می تونم سریع مجوز دیوارکشی بگیرم

زمینی هست به متراژ یک هکتار که قبلا معدن شن و ماسه بوده و خاک کشاورزی ان به کلی تخریب شده بنده برای 4000 متر مربع ان تغییر کاربری گرفتم و حدود 1800مترمربع زیر بنا دارم برای پرورش قارچ ولی کل زمین را دور تا دور دیوارکشی کردم .
حالا برای هرکاری میرم جهاد کشاورزی اردبیل می گه شما خلاف کردین نباید کل زمین را دیوارکشی می کردین .

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هر مالکی میتواند نسبت به مایملک خود هر گونه تصرفی که منافی با کاربری ملک نباشد انجام دهد.برخلاف جهاد کشاورزی و نهادهای زیربط در این خصوص مراجع قضایی دیوار کشی زمین کشاورزی را عمل مغایر با کاربری زمین نمی دانند حتما با یک وکیل بومی مشورت کنید و علیه جهاد کشاورزی طرح دعوی کنید.هیچ قانونی محصور کردن زمین کشاورزی را منع نکرده است.اغلب اوقات دیوار کشی برای حفظ و حراست از محصول ضرورت دارد.آیا جهاد کشاورزی میتواند تضمین کند باغ من بدون دیوار از دزدی میوه ها در امان خواهد بود؟آیا جهاد میتواند تضمین دهد که پرورش قارچ در مزرعه بدون حصار کشی مقدور باشد؟