مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام. ملکی خریداری نموده ام قولنامه ای. ثبت شده نیست . مجاور ملک کشاوزی روستا ولی داخل طرح هادی نیست منابع طبیعی هم گفته زمین ملی نیست چون قبلا مجوز تجاری از جهادسازندگی (موافقت اصولی صنایع روستایی) برای ساخت کوره گچ پزی صادر شده. کوره وساختمان وسوله. ساخته شده. اکنون برای درخواست ثبت وصدور سند به اداره ثبت مراجعه کردم گفتن باید دورش دیوارکشی بشه، اداره صمت هم گفته دیگه مجوز تجاری نزدیک مسکونی صادر نمیشه.،برای استفاده دامداری یا پرورش قارچ میشه مجوز گرفت؟ وچه مرجعی حدود و مجوز دیوارکشی باید بدهد چون سمت غرب وجنوب به گذر خاکی قدیم محدود شده وشرق وشمال به ملک کشاورزی روستا که البته دیوار دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید به اداره جهاد مراجعه و درخواست بدهید