مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

درود عرض ادب
بنده یکسالی هست که نیسان یخچالدار فروختم نصفش گرفتم ومابغیشو چک گرفتم به مبلغ 217میلیون که یکسال برگشت خورده شکایت کردم که ماشینم پس بگیرم یعنی فسخ معماله زدم منتها قاضی عدم استماع زده
قاضی گفته از نظر این دادگاه این موضوع به معنای انفساخ قرارداد میباشد.درحالی که خواهان مدعی فسخ قرار داد میباشد.لذا طرح دعوای مذکور مطابق قانون ندانسته و عدم استماع زده
من باید چکار کنم فقط ی قولنامه دستی و کارت .بیمه دست خریدار هستش مابغی مدارک بنام خودم و دست خودمه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شرط فسخ متفاوت از انفساخ است، برای توضیحات بیشتر میتوانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .