مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت پیامکی

مزاحمت
همکار شوهرم به قصد مزاحمت و به هم ریختن زندگی مشترک ما اس ام اس هایی میفرسته که 18 هستند در مورد خودش، خط ارسالی به نام خودش هست و ما اسکرین شات از اس ام اس رو داریم، ایا میتوانیم ازش شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بله به ضمیمه مستندات قابل شکایت است.اما ترجیحا ودر صورت تمایل قبل از طرح شکایت مشاوره بگیرید 09128889189
صادقی زاده