مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مسکونی به مطب ترک اعتیاد

سلام بنده مالک همکف یک واحد مسکونی دو طبقه هستم طبقه دوم مالک پزشک هستند و مطب زدند آیا من که پزشک نیستم هم میتوانم ملکم را به مطب ترک اعتیاد اجاره بدهم و شهرداری دارایی یا اداره مالیات برای بنده مشکلی درست نمیکنند؟تشکر

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر موضوع فعالیت نیاز به مکان تجاری داشته باشد نمی توانید که در فرض سوال امکان پذیر نیست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مشاغلی که می‌توانند از محل مسکونی به عنوان تجاری استفاده کنند منحصر هستند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اجاره معنی ندارد ولی در خصوص موضوع دارایی و مالیات و مجوزات شهرداری، ملاک تشخیص آن ادارات می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید ببینید آن شغلی که می‌خواهید اجاره دهید اجازه استفاده از قسمت‌های مسکونی را دارد یا خیر بهتر است به شهرداری مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای تغییر کاربری باید مجوز لازم داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد