مشاوره حقوقی رایگان - جعل سفته

ضمن عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما بزرگواران. بنده چند سال پیش از کارخونه سنگی در اصفهان سنگ خریداری کردم و به جای آن حساب مبلغ 180 میلیون تومان سفته دادم یعنی 3 تا فقره سفته 60 تومانی و در آن غیر از امضا و نام و نام خانوادگی در کنار امضا چیزی ننوشتم حسابم از بدهی من به ایشان 102 تومان مانده که ایشان از من شکایت کردن و سه فقره سفته را به اجرا گذاشتن در صورتی که در سفته محل پرداخت و آدرس و مبلغ رو خود کارخونه دار پر کرده و محل پرداخت را محل سکونت خودش زده یعنی اصفهان منم به دلیل بیماری کرونا نتوانستم شاهد هامو از تهران به اونجا ببرم و اعسارم رد شد آیا حرکت این کارخونه دار جعل محسوب میشود‌؟ و آیا من میتوانم پرونده حقوقی ام را در صورت شکایت از ایشان به جریان بیندازم و با اثبات جعل در محل پرداخت سفته که محل سکونت خودش را زده قاضی بدهی ام قسط بندی میکند یا نه چون من ورشکست شدم و هیچ سرمایه ای ندارم

پاسخ ها :

ادعای جعل سفته پر کردن سفته توسط دارنده اعسار از پرداخت سفته سفته