مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد

سلام خانومی هستم دارای دوفرزند از خیانت همسرم یه سالی می‌گذرد من او را بخشیدم ولی بتازگی دوباره به صورت مجازی با کس دیگری در ارتباط است با فهمیدن این موضوع از نظر روانی داغون وبشدت عصبی هستم اعتمادم ازش ازبین رفته مدام شکاکی بهش ولی بخاطر بچه ها واین که زندگیمو دوس دارم نمیخوام نابود شه میخوام بهم کمک کنید که چگونه این موضوع رو حل کنم که همسرمم منو قانع کنه که دیگه مرتکب نمیشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ایشون وکالت در طلاق بگیرید که اگر بار دیگر تکرار کرد خودتان برای طلاق اقدام کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید با مشاور خانواده در این خصوص صحبت نمایید