مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج

6 ماه هست ک عقد کردم و یک ماه پیش متوجه خیانت همسرم شدم البته با زنی متاهل که دوتا هم بچه داشتن با صحبت خانواده ها ب هیچ نتیجه ای نرسیدیم و خانواده او ازش طرف داری کردن تصمیم ب شکایت و طلاق دارم از کجا باید شروع کنم؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه دلائل کافی دارید شکایت رابطه نامشروع نمایید ویا
توافقی جدا شوید در غیر اینصورت اصولا باید عسر و حرج اثبات نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع دارای ابعاد مختلفی است پیشنهاد میکنم تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید
جهت ثبت شکایت باید به دادگاه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلاق توافقی است . میتوانید با بخشیدن مقداری از مهریه، حق طلاق را بگیرید و خود را بدون حضور شوهر مطلقه سازید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باز کردن سامانه ثنا در دفاتر خدمات قضایی هرسال دادخواست طلاق

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با توجه به مسائل پیش‌آمده همسر خود را متقاعد کنید که یا به صورت توافقی جدا شوید یا زوج وکالت بلاعزل در طلاق به شما بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با طلاق از جانب زوجه به سختی موافقت میشود باید بابت روابط نامشروع اقدام به شکایت کنید اگر حکم گرفتید بر اساس آن عسرو حرج خود را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا باید با یک مشاور گفتگو کنید.
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به مشاور خانواده مراجعه نمایید
و در صورت نگرفته نتیجه ، شما میتوانید ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی ، دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید
و بعد از طریق اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص شکایت ابتدا باید عوض شود می بایست بفرمایید درحال‌حاضر چه مدارک و مستندات ای دارد و بنده با توجه به مدارک و مستندات به توانم شما را راهنمایی کنم خوب شکایت کردن یک امر بدیهی است و می بایست از طریق دفتر خدماتی انجام شود اما نوع شکایت مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد که می توانید در این خصوص تماس بگیرید اما در کل در تمام دعاوی مد نظر داشته باشید وکیل نیز می توانید بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ادله و مدارک مستند خود به دادگاه خانواده مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید مدرک جور کنی والا به این آسانی طلاق نمی دهند یا اینکه راضیش کنی طلاق توافقی بگیرد البته بیشتر فکر کن شاید اشتباه می کنی و او خیانت نگرده

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق اجرای ثبت برای مهریه و از طریق سامانه تصمیم طلاق برای طلاق

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،برای شکایت رابطه نامشروع نیاز به ادله اثباتی دارید صرف چت اثبات کننده نیست چون مصادیق آن در قانون فیزیکی است اگر ادله ای در این راستا دارید شکایت کنید.برای طلاق هم باید عسر و حرج خود را وفق ماده 1130 قانون مدنی و شروط ضمن عقد ثابت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما بدوا باید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان و آن خانم شکایت کنید و سپس با استفاده از این امر ، یا اثبات وقوع شرایط 12 گانه سند نکاحیه و یا احراز عسر و حرج اقدام به طلاق نمایید ،
در غیر این موارد تنها را ممکن اعمال فشار به همسرتان از طریق استفاده از اهرم فشار حقوق مالی تان از جمله مهریه و نفقه است تا ایشان را ملزم به تن دادن به طلاق توافقی کنید