مشاوره حقوقی رایگان - چک قدیمی

سلام دوست عزیز من یک چک مربوط به سال 87 دارم همون موقع برگه زدم الان که رفتم برای شکایت از صاحب چک دفتر قضایی میگه این آدم وجود خارجی نداره البته اون موقع شما ه ملی نبود من تو مشخصات چک فقط اسم و نام پدر را دارم الان باید برای پیگیری چکار کرد با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ممکن است چک به نام صوری وصول شده باشد، اما کارمند ارائه دهنده دسته چک فوق پاسخگوی این تخلف است می‌توانید شکایت کنید