مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

یک چکی هست برای سال 1396 هست به مبلغ 8میلیون ریال هست و پشت نویسی توسط خودم انجام شده و برگشت چک را شخص دیگری انجام داده و در 1396/12/8 چک برگشت خورده
چطور میشه اقدام کنیم و این چک رو با سود بانکی وصول کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک شما صیادی است می‌توانید گواهی عدم پرداخت بگیرید و درخواست صدور اجراییه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشمول مرور زمان شده است
خسارت تاخیر از تاریخ دا‌دخواست محاسبه می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از تاریخ چک و گواهی عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دادخواست مطرح کنید و تاخیر تادیه را بخواهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سود بانکی مشمول این چک نخواهد شد به عنوان یک سند عادی میتوانید مبلغ چک را مطالبه و در صورتی که تاخیری متصور باشد از زمان طرح دعوا محاسبه می‌شود