مشاوره حقوقی رایگان - تعیین شعبه تجدید نظر

با سلام و عرض ادب .
من یک رای در سال 1400 از شعبه 3تجدید نظر گرفتم ولی چون ملک من را 3دست فروخته بودند برای ابطال اون ها هم رفتم دادگاه بدوی دادخواست دادم و رای به نفعم گرفتم ولی الان اون ها که طرف من هستن تجدید نظر خواهی کردند
میخواستم بدونم با داشتن سوابق حقوقی داخل تجدید نظر همون شعبه میوفته که من سوابق دارم یا احتمالا جای دیگر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقت شما رای از تجدید نظر گرفته باشید بنابراین قطعی است و تجدید نظر از رای قطعی ممکن نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارجاع پرونده توسط واحد ارجاع اتفاق می‌افتد و قابل پیش‌بینی نمی‌باشد‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است به آن شعبه ارجاع نشود
مگر پرونده مرتبطی در آنجا مطرح رسیدگی باشد