مشاوره حقوقی رایگان - واریز نکردن حق الزحمه

سلام من مشاور درسی هستم
من به یکی از دانش آموزهام به مدت چهار ماه مشاوره دادم و حواسم به واریز ماهانه نبود و فقط ماه اول رو پرداخت کرده بودند و بعد یادم اومد که مبلغ هارو واریز نکردن ازشون خواستم که واریز کنن سه مرتبه بخش هایی از پول رو پرداخت کردند و فقط 80مونده میتونم ازشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر قرارداد کتبی دارید و یا شفاهی اثبات شود اری

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اگر منظورتان 80 هزار تومان است که ارزش شکایت را ندارد و اگر منظورتان 80 میلیون تومان است باید متوجه تعرفه باشید که علیه شما مازاد بر تعرفه شکایت نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای کار خود مجوز داشته باشید بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن مجوز و قراردادی میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطالبه وجه امکان‌پذیر است مشروط بر اینکه در این حوزه فعالیت مجوز داشته باشید ‌و قراردادی در این زمینه منعقد شده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلبی دارید میتوانید مطالبه کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای مطالبه وجه بدین ، پس از اون دادخواست مطالبه وجه به استناد قرارداد شفاهی، اگه خودش اقرار کرد که مشکلی نیست، در غیر این صورت باید مجموعه دلایل و مدارکتان را ارائه بدین مثل شهود،پیامکهای رد و بدل شده و ...