مشاوره حقوقی رایگان - هیئت تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

با سلام،
اینجانب نسبت به حق بیمه یکی از پروژه های شرکتم به دیوان عدالت شکایت کردم که در دیوان حکم به ورود شکایت صادر شد و قاضی پرونده رو برای صدور رای به هیئت تشخیص مطالبات تامین اجتماعی فرستاد. آیا هیئت میتواند بر خلاف رای دیوان عدالت حکم مغایر با حکم قاضی دیوان صادر کنه یا باید به مانند رای دیوان رای صادر کنه؟
توضیح اینکه بر اساس رای دیوان عدالت، سازمان تامین اجتماعی می بایست مقداری از مبلغ حق بیمه را به حساب شرکت استرداد نماید.

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بله هیات تشخیص میتونه تبعیت نکنه
شما از طریق اجرای احکام دیوان پیگیر الزام هیات تشخیص باشید