مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی

سلام من در سایت شرط بندی مبلع زیادی باختم شکایت کردم بازپرس پرونده به دلیل اینکه مبلغ زیاد بود گفتن که پیگیری میکنیم والله این چنین پروندهارو رد میکنیم در طول چهار ماه که پرونده به پلیس فتا رفت هر سری به دستور بازپرس حسابهایی مسدود شد امروز برای من اس اومد که قرار نهایی صادر شد منظور چی هستش تشکر اگه راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

قرار نهایی یعنی درمورد پرونده شما رو تصمیم نهایی گزفته شده یا قرار جلب به دادرسی یا منع تعقیب و...