مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره سربازی

سلام پسرم دوسالش بود که پدرش فوت کرد الان بیست و سه سالشه خودم قیم او شدم ،وقتی ده سالش بود ازدواج کردم ،همش کار کردم هنوز هم همسرم حسابهاش بسته است ولی بدهی داره دیگه اعصابم نمی کشه خسته شدم آینده پسرم هم تباه کردم ،آیا پسرم معاف از خدمت است ،اشک میریزم ومی سوزم یه جاهایی همسرم خیلی بی منطق هست بود ،خانواده همسر قبلی هم هیچ وقت کاری برای پسرم نکرده آمد لطفا من رو راهنمایی کنید واقعا هیچ کمکی به پسرم هم نمی توانم بکنم هر مسافرتی رفتم گفتم پسرم الان چکارمیکنه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است از طریق نظام وظیفه پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برای معافیت باید به سازمان نظام وظیفه تماس بگیرید_اگر کفیل شما باشد ممکن است معاف شود