مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت اجرای احکام

با سلام
از من بابت چک ضمانت شکایت کردند و اجراییه صادر شده بنده درخواست توقف عملیات اجراییه رو دادم و دادگاه تشکیل شد الان دادگاه وقت نظارت تعیین کرده و شاکی هم از دادگاه برای اجرا احکام نامه گرفته و پرونده رفته اجرای احکام ولی اون جا هم وقت نظارت تعیین کردند سوال من اینه که آیا قبل تاریخ وقت نظارت شاکی میتونه من رو جلب کند یا اجرای احکام قبل اون تاریخ حکمی نمیدهد و سوال بعدی این هست که بهتر نیست الان یک سند بزارم تا به پرونده رسیدگی بشود

پاسخ ها :

حکم جلب بابت چک وقت نظارت اجرای احکام تعیین وقت نظارت حکم جلب چک ضمانت چک