مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر
بنده سال 84 عقد رسمی کردم و توی سند ازدواجمون قید شده که هروقت همسرم خانه ای رو خریداری کردن یا درست کردن سه دنگ از اون خانه تو مهریه بنده است
سال 96همسرم خانه خریدند اما به من گفتن سند رسمی و محضری نگرفتند که شش سال بعد من به طور اتفاقی متوجه شدم که همون موقع سند گرفتند و به بنده دروغ گفتن
الانم اصلا نمیخواد سه دنگ مهریه من رو به نامم بزند
چند ماه پیش به من خیانت کرد و من قصد جداشدن داشتم ولی به خاطر دوتا بچه هام برگشتم
اما همسرم تو همین مدت همه اموالش رو به اسم یکی از دوستاش کرده بوده ولی وکالت نامه گرفته بوده که هرموقع خواست بتونه برگردوند
الان کاراش رو کرده که دوباره بزنه به نام خودش اما باز هم حاضر نیست سه دانگ مهریه من رو به نام من کند
من باید چی کار کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است وکیل بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات وجود خانه، ایشان ملزم است مطابق شرط قید در سند نکاحیه صدای آن را به نام شما منتقل کند