مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما و کارگر

تعدادی از پرسنل بر سر ساعت کاری اعتراض داشتیم و دونفر به نمایندگی از همه رفتیم اتاق کارفرما و درخواستمون رو خیلی مودبانه مطرح کردیم ولی ایشون با کمال بی ادبی شروع کردن به فحاشی و چندتا وسیله رو میزشون بود پرت کردند کف اتاق و این که ما دو نفر خانم هستیم و کارفرما آقا هست
من همون موقع اتاق رو ترک کردم و اومدم بیرون و گفتم دیگه پام رو اینجا نمیذارم
آیا با شرایط پیش آمده ایشون میتونه حقوق و مزایای باقیمانده من رو تسویه نکند؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت عدم تسویه از طریق اداره کار و تعاون پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
فورا بهش اظهارنامه بدهید اگر نداد دادخواست مطالبه وجه بابت .....بدهید به اداره کار

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

کارفرما به شما میتواند ترک کار بزند و در صورت پیش بینی خسارت در قرارداد مطالبا خسارت کند اما در خصوص پرداختی به شما ملزم به حقوق و پرداختی هایتان هست بهتر اس یک شکایت توهین علیه کارفرما به جهت رفتار نامناسبش انحام دهید