مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت و هزینه دادرسی

با سلام شخصی از بنده تحت عنوان شهادت کذب شکایتی مطرح نموده که منجر به محکومیت اولیه بنده و تحمل 91روز حبس گردیده ام که پس از اعاده دادرسی و رسیدگی در شعبه هم عرض رای قطعی به برائت بنده صادر شده است
اولا ایشان از بنده تحت مطالبه خسارت طرح دعوی نموده که هنوز پرونده جریان دارد و بنده چه اقدامی باید انجام بدهم
دوما من چه اقدامی نسبت به حبس و محکومیت ناحقی که علیه اینجانب صادر شده می توانم انجام بدهم.
باتشکر

پاسخ ها :

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام اگر در حبس بوده باشید و برائت گرفته باشید میتونید ظرف شش ماه از تاریخ ابلاغ از کمیسیون درخواست خسارت کنید وفق ماده 257 قانون آیین دادرسی کیفری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
مطالبه خسارت از بابت چه موضوعی ؟ ! ! !