مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات و مواد مخدر

باسلام.دو هفته ی پیش من و یکی از دوستان بنده که در حال تعمیر موتور در یکی از کوچه های ساحلی شهرستان خود بودیم از داخل یک باغی سه نفر لباس شخصی که مامور بودند آمدند بعد از داخل باغی که هیچ ربطی به ما نداره مشروب پیدا کردن و مقداری مواد مخدر از نوع گل بعد اومدن ماشین منو بازرسی زدن هیچی پیدا نکردن دستگاه کارتخوان مادر بنده داخل ماشین بوده که اونو گرفتن بازپرس پرونده با رییس کلانتری تبانی کردن به ما ی‌ک ماه بازداشت موقت دادن و ماشین بنده رو به پارکینگ بردن در صورتی که نوع قرار ما وثیقه 450 ملیونی بوده بعد از 7روز دادستان دستور وثیقه خور کردن مارو داد و دراومدیم..ما باید چجوری از این بازپرس و رییس کلانتری که داخل کلانتری زده زیر گوش رفیق من شاکی بشیم و اینکه نامه آزادی ماشین هم نمیدن.اینو باید چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد و راهنمایی شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
کسی مجوز و اجازه آزارجسمی و ضرب و شتم ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص تخلفات مقام قضایی از طریق دادسرای انتظامی قضات و در خصوص تخلف رئیس کلانتری از طریق حفاظت و بازرسی در خصوص آزادی خودرو می‌بایست اعتراض به توقیف به شعبه دستور دهنده توقیف مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
اما راه حل دفاع از حقوق شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با دلایل و مستندات میتوانید شکایت کنید نیاز به اثبات دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر شکایتی از بازپرس پرونده دارید می‌توانید به دادسرای انتظامی قضات شکایت خود را تقدیم نمایید. از مامور کلانتری نیز می‌توانید به دادسرای نظامی محل خود تقدیم شکایت نمایید .