مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ادعا با فایل صوتی

سلام بابت پرونده مهریه در دادگاه خانواده با خانمم به توافق رسیدم که مبلغ سی پنج میلیون از من بگیره و ماشین منو که بابت مهریه توقیف و مصادره کرده بود برگردونه اما این کار نکرده توافق که انجام دادیم با تماس تلفنی بوده و فایل صوتی موجود میباشد آیا من میتوانم با فایل صوتی شکایت کنم به نتیجه میرسم یا نه خواهشن راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

توافق مي بايست كتبي يا در حضور شهود شفاهي انجام ميشد ضمنا توافقي اصلا حاصل نشده جون طرف زير بار انجام موضوع توافق نشده اگر از اين بابت متضرر شديد يعني پولي به ايشان پرداخت شده مي توانيد اقدام حقوقي انجام دهيد

یک وکیل

بنام خدا با سلام و وقت بخیر نظر به اینکه فایل صوتی جزو امارات و قرائن می باشد و جزو ادله نیست زیرا تقلید صدا می شود نمود و لذا اگر همسرتان قبول کند که بلی فایل صوتی را قبول دارم دادگاه با اقرار وی حکم صادر می کند ولی اگر منکر باشد و اعلام دارد صوت منتسب به وی نمی باشد و ادله دیگر بر ادعای شما نباشد احتمال قوی به نتیجه نرسید و پیشنهاد صلح و سازش در زندگی خانوادگی دارم