مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شرب خمر

با سلام خدمت شما بزرگواران. همسر من چند بار تعهد کتبی به من داده که شرب خمر نکند. ولی متاسفانه تکرار می‌کند. ایشان الان در دادگاه منکر اون تعهدات کتبی می‌شوند. آیا صدای ضبط شده مکالمه من با ایشان و پدرش و برادرش که بارها در مورد مستی ایشان حرف زدیم، مدرک برای دادگاه می شود؟ شماره‌های همه شون هست، که در چه تاریخی با من تماس گرفتند و صحبت کردیم.
ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

اثبات شرب خمر همسر با استناد به صدای ضبط شده اثبات مصرف مشروبات الکلی توسط همسر اثبات شرب خمر زوج شرب خمر زوج مصرف مشروبات الکلی اثبات ادعا با فایل صوتی شرب خمر مشروبات الکلی