مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شناسنامه

سلام
من همسرم 4ساله فوت شدند و دو تا دختر یکی 17ساله و یکی 13ساله دارم
پدر بزرگ بچه هام شناسنامه بچه هام رو چهار ساله بهش نداده آیا این حق رو دارد؟
در صورت منفی بودن جواب آیا از طریق شکایت میتونم شناسنامه فرزندان رو بگیرم ازشون؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شناسنامه را لازم داشته باشید و تحویل ندهد می توانید شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می‌توانید ابتدا اظهارنامه دهید برای تحویل و استرداد مدارک هویتی سپس بعد از آن دادخواست با همان مطلب را ارائه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله درخواست استرداد مدارک هویتی دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جدپدری ولی قهری محسوب می‌شود و اختیار نوه‌های خود را دارد لیکن این امر سبب نخواهد شد که مدارک هویتی فرزندان شما در اختیار پدربزرگ باشد فلذا در این راستا دادخواست به خواسته الزام به تحویل مدارک از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام پدر بزرگ فقط درمورد امور مالی اختیار دارند و باید مدارک را تحویل دهند میتوانید الزام وی را به استرداد مدارک بخواهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام خبر اظهارنامه دهید
دادخواست الزام به استرداد مدارک برنبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست استرداد شناسنامه فرزندان بطرفیت پدر بزرگ مطرح نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ایشان چنین حقی ندارند
بله میتوانید دادخواست استرداد مدارک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه دهید سپس بعد از آن دادخواست با همان مطلب را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
دادخواست استرداد شناسنامه فرزندان را به طرفیت پدربزرگ اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
میتوانید برای عودت مدارک دادخواست تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید شناسنامه‌ها می‌بایست در اختیار شما قرار بگیرد چرا که حضانت با شما می‌باشد