مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت سیم کارت

کلاهبرداری
با سلام
بنده خط موبایل دائمی با شماره رند داشتم و حدود دوسال خاموش بوده ؛ اما چندی پیش واتساپ شماره فعال شده و متوجه شدم که شخصی از خط استفاده میکند ، پس از تماس با وی ، ایشان ادعا کردند خط را به مبلغ دو و نیم میلیون تومان خریداری کردند و از بنده هم خریده اند در حالی که من خط را واگذار نکردم. آیا راهی برای باز پس گیری خط همراه مذکور وجود دارد ؟ ارزش خط در بازار آزاد چند برابر قیمت مذکور میباشد. لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
به شرکت همراه اول مراجعه کنید و بررسی کنید سند سیمکارت بنام چه کسی است

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بایستی اول مالکیت سیم کارت محرز گردد و سپس شکایت کنید.