مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی برادران و منابع ملی

باسلام دوست عزیز
ما زمینی داریم که پدرمان 50سال پیش معاوضه کرده بود در زمان قید حیات ان را 4 نفر تقسیم کرده اما بنا به دلایلی بهم خورد و بعد از 10سال فوت پدرمان انرا دوباره بین 4نفر تقسیم کردیم متراژ نوشته نشده و 3تا از ورثه ها هم امضا ندارند و حالا این که زمین را بعد از تقسیم رفتم منابع طبیعی استعلام منابع طبیعی ملی اعلام کرد با هزار جور بدبخت من نکاشتم و فلان تعهد گرفتند و در سال 97 برادرم سهم خود را کاشت و از سهم ما هم کاشت منم گفتم که میرم شکایت کنم و فلان تهدید کرد و ... سدی که گذاشته شده بود ان را پاک کرده بودند و 98 هم کامل تصرف شد توسط دو برادر دیگر اما از سهم من 48 متر عرض مانده یعنی 3 برادر کاشته اند ولی من نکاشتم با گزارش به 1504 و منابع طبیعی شکایت شد و من که نکاشته بودم 15میلیون جریمه و با سند ازاد شدم و با 1سال حبس تعزیری که 3 میلیون قرار نهایی قطعی صادر شد و نتوانستم بیگناهی خود را ثابت کنم الان من نکاشتم و 3 برادرانم میکارند و روز به روز میکارند گسترش میدهند و میخواهند سهمی که تقسیم شده به من رسیده بود هم تجاوز کنند منابع طبیعی هم میگه رفع تصرف عدوانی از ملک تصرف شده برادرانم چطور ادعا میکنند ما 3نفر و یا فرزندانمان خواهیم خرید و بر شما یک متر هم نخواهیم داد به امور اب هم یک نامه تهیه کرده اند که ارث پدری مان بوده و درختان فرسوده شده بودند و انها را احیا میکنیم وقتی که کارشناسان منابع طبیعی و امور امده بودند دیدند چطور این 3برادر ادعای دروغ را گفته اند امضا کننده گان و شواهد دروغین هم یکی از ان ها شورای روستایی است که بیسواد است البته این ملک در پشت ملک یا باغ 4 نفری است که به ملک ما چسبیده و بالای این ملک ملی دارای سند مالکیت است و برای این ملک مدرکی نیست و باغ هم سند دارد ولی ان ملک بلا تکلیف مانده چکاری میشود کرد لطفان راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عبدالمجيد خوش نويس‌

جناب آقای عبدالمجيد خوش نويس‌ :

با سلام اگر ملک شما سابقه ثبتی ندارد ولی سابقه تصرف دارید میتوانید با رجوع به وکیل متخصص در دعاوی ملکی و ارائه دلایل تقاضای اثبات مالکیت بدهید.

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام اگر اراضی مذکور منابع ملی باشه دیگه شما سهم ارثی از این اراضی ندارین که بخواهید به نسبت سهمتون در آن کاشت و برداشت کنید اگر هم زراعی هستش که شما به نسبت سهم تون از این زمین ها حق دارید و باید در آن کاشت کنید در خصوص اینکه زمین کاملاً منابع ملی شده شما میتونین علیه منابع ملی طرح دعوا مطرح کنید که در طرح دعوا شما قطعاً باید با مراجعه به وکیل دادگستری به لحاظ تخصصی بودن موضوع استفاده کنید