مشاوره حقوقی رایگان - استفاده فردی خارج از آپارتمان از پارکینگ داخل آپارتمان

مالک یک واحد در آپارتمان ، واحد خود را اجاره داده.
واحد دارای پارکینگ هست، اما مالک واحد را بدون پارکینگ اجاره داده.
خود مالک خارج از آپارتمان و پر مجتمع دیگری زندگی میکند.
اما تحت عنوان مالکیت پارکینگ ، خود را دارای حق استفاده از آن و ورود به آپارتمان میداند و یک خودرو از خودروهای خود را در این آپارتمان پارک و روزی چندبار جهت استفاده از خودرو به آپارتمان وارد و خارج میشود.
سوال این هست که ، صرف داشتن پارکینگ به ایشان حق داشتن کلید و اجازه ورود و خروج بی اجازه به محیط آپارتمانی که در آن سکونت ندارد میدهد یا خیر ؟.
لازم به ذکر است که ایشان مبلغی هم پرداخت نمی‌کنند با این که درب پارکینگ از برق مشاع ساختمان استفاده میکند، هزینه بابت نظافت پارکینگ آیسان هم میشود و چراغ پارکینگ هم مشاعی هست.
حال
1: امکان سلب ورود از ایشان به دلیل عدم سکونت در آپارتمان را داریم ؟ حتی با حقی که در پارکینگ دارد ؟
2: اگر امکان سلب ورود داریم ، آیا چون ایشان مالکیت پارکینگ را دارد ، حتی اگر از آن استفاده نکند ، باید شارژ پرداخت کند ؟
3: اگر ایشان اجازه ورود ندارد ، اما به هر نحو با ورود ایشان موافقت شود ، ملزم به پرداخت هزینه شارژ کامل ساختمان هست ؟
4: چطور میشود نسبت به خودرو و لوازم ایشان مسئولیتی به ساکنین و مدیر ساختمان وارد نگردد ؟
و 5: آیا ایشان به دلیل داشتن کلید به عنوان فردی خارج از ساکنین چه با استفاده و چه بدون استفاده از پارکینگ و ورود یا عدم ورود ، نسبت به ساختمان مسئولیت دارد یا خیر ؟
لازم به ذکر است که مستاجر ایشان ناراضی هستند از این مورد که وقتی پارکینگ ندارند نباید هزینه شارژ ایشان صرف هزینه برق و نظافت آن پارکینگی شود که مالک آن را استفاده میکند و هزینه ای پرداخت نمی‌کند.

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

بله ایشان مالک هستند و اجازه ورود و خروج به محوطه را دارند... بله ایشان هم در قبال ساختمان مسئولیت. دارند... ولی هزینه شارژ صرفا یک واحد میبایست پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی می‌بایست اسناد و مدارک مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه‌ تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالک دارای مالکیت واحد و پارکینگ است لذا این حق را دارد که پارکینگ را از واحد مستثنا و خود استفاده نماید و هیچ کسی حتی شما اجازه منع آن را ندارید زیرا جرم است و مجازات خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.