مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام و احترام برادر من اعتیاد داره چند ماه پیش یه گوشی پیدا کرده تو ماشین (مسافر زده) ولی با بی عقلی برده فروخته الان زندانی شده تو پرونده نوشته سرقت شاکی گفته این آقا زیر گلو خانمم چاقو گذاشته و پول و گوشی من سرقت کرده برادرم میگه قسم می خوره من این کار نکردم این خانم پیاده شد چند دقیقه بعد دیدم گوشیش تو ماشین افتاده (ما حدس میزنیم شگردشون چون تو دادسرا میگفت 4 تومن بدید من رضایت میدم ولی ما پیگیر نشدیم تا برادرم دیگه از این کارا نکنه بعدا به موبایل شاکی زنگ زدم گفت 5 میلیون بدید رضایت بدم این برادرتون گناه داره معتاد حالا یکاری کرده شما خانواده ابرومندی هستید پولم بدید من رضایت میدم خیلی هم با احترام با ما صحبت میکرد همش پشت برادرم بود من شک کردم کسی با من این کار بکنه من خودم تا پدرش در نیارم بی خیال نمی شم) قاضی هم مشکوک شده به طرف میخام برم ببینم این خانم و آقا تو سال گذشته چند تا اینجوری شکایت کردن با گوشیشون ) دادسرا گفته 100 میلیون وثیقه بزارید تا متهم آزاد شه
1- برای شکوائیه از این خانم و آقا و استعلام چه کنم ؟
2- وثیقه 100 میلیونی بزارم بعدا چی میشه ؟
3- اگر این خانم و آقا شگردشون باشه تکلیف برادرم چیه ؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

وثیقه بزارید فعلا تا صدور حکم قطعی برادرتون آزاد میشه. ضمنا میتونید از دادگاه بخواهید براتون از شکایات وپرونده های شاکیان استعلام بگیره تا ببینید شگردشون اینه یاخیر. ضمنا میتونستید شهودی ببرید که درزمان سرقت اصلا داداشتون در محل یا شهر دیگری بوده وسرقت رو انجام نداده.