مشاوره حقوقی رایگان - ثبت احوال ایرانیان مقیم خارج از کشور

با سلام بنده برای گرفتن کارت ملی هوشمند به ایرانیان مقیم خارج از کشور راهنمایی شدم باید عرض کنم بنده اصالتا پدر و مادر ایرانی و خودم هم ایرانی اما متولد کشور کویت هستم و در 14 ماهگی من با پدر و مادر به ایران امدم و دقیقا تاریخ ثبت سند 1358 ذکر شده اما مهمتر از همه کارت ملی کویت هست که بخاطر متولد شدنم به من اختصاص گرفته و میدونید هر 3 ماه کنسولگری کویت حقوق بنده را میفرسته که شماره ملی کویت خودم رو در پاسپورت پیدا کردم اما متاسفانه بخاطر متمول بودن پدر در سال 1392 پسر دایی من که مدارکش رو از دست داده بود بیکباره گفت کارت ملی جدید و شناسنامه جدید میدن و منو برد و مدارک منو برای خودش برداشت و مادرم هم در اصل مقصر بود ایشان همیشه دلش برای همه میسوزد بغیر از من و 3 سال پیش در یک توطئه دست جمعی من متهم شدم که یکی از شاهدین و وکیلم بعد از 20 سال من نمیدونم چطور سرراه من ظاهر شدند در کل 5 وکالتنامه گرفته سفید امضا و وکالتهای مربوط به موکل رو نمیده لذا بنده رو راهنمایی کنید چون زمان ان رسیده از این وکیل شکایت کنم بدلیل بخطر انداختن من از لحاظ حقوقی و حتی هر کاری و اصلا خبری از اون شکایت نیست کار بجایی رسیده به زور کتک و فلک از من رضایت گرفتن و من دیگر ایران رو محل امنی برای خودم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید کجا از این 2 وکیل شکایت کنم و افرادی که همدستشان هستند و اگر نتوانستم ثابت کنم می توانند به جرم دیوانگی و اشتباه گرفتن بنده رو که در واقع حق خودشون هست ببرن برای مداوای روح بیمارشون تشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. بنده دقیقا متوجه موضوع و خواسته شما نشدم ولی اگر از وکیل دادگستری شکایتی دارید اگر میتونید اثبات کنید باید به کانون وکلا مراجعه و شکایت کنید.
درخصوص کارت ملی هم باید وکیل بگیرید وبا اثبات موضوع نسبت به اخذ کارت ملی اقدام کنید.
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)