مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره بها به مالک جدید یا مالک قبلی

سلام
آپارتمانی به قیمت یک میلیارد و 360 در تاریخ اسفند402خریداری کردیم که تا مرداد در اجاره مستاجر با مبلغ 200 رهن و ماهی 2 و مقرر شد 1.160 پرداخت و 200 باقی مانده در توضیحات مبایعه نامه درج شد زمان تخلیه به مستاجر پرداخت بشود.
کارهای انتقال دفترخانه انجام شد.

اما فروشنده تاکید دارد که مبلغ اجاره ماهیانه همچنان به او پرداخت بشود و دعوای شدیدی در بنگاه املاک به راه انداخت و پشت نویس اجاره نامه با مالک جدید رو امضا نکرد. با توجه به اینکه فروشنده اجاره نامه را امضا نکرده تکلیف پرداخت اجاره ماهیانه چه می شود ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی‌الحال مالک جدید ملک شما هستید و شما حق دارید که منافع ملک خود را به مدت معلوم به مستأجر اجاره دهید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

مستاجر فقط می تواند اجاره بها را به موجر پرداخت نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجاره بها به مالک جدید باید پرداخت شود مگر اینکه در قرارداد بیع خلاف این موضوع توافق شده باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد و تعیین و تکلیف نحوه وصول مال الاجاره تا زمان انقضای عقد اجاره دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
وگرنه باید در حق موجر تادیه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد ذکر شود که عقد اجاره به مالک جدید منتقل شده است باید اجازه بها به او پرداخت شود و نهایتا ودیعه هم از پی مطالبه میشود در غیر اینصورت اجاره عقد لازم هست و تا زمان اتمام قرارداد لازم الاجراست و باید به موجر پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستاجر می‌بایست اجاره را به موجر پرداخت نماید