مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی

بنده 18 ماه خدمت کردم با درجه ستوان دومی مقطع دکترا به دلیل تخلف های یگان خدمتی ام مسئول حقوقی پادگان خواست از من که نسبت به تخلفات اون واحد گزارشی تنظیم کنم اما بعد این کار به خاطر نفوذ فرمانده قبلی ام به شدت بنده را تحت فشار قرار دادن و صرفا جهت شستن سرویس ها و حمالی و کارگری از من استفاده میکردن بارها گزارش دادم تا جایی که رفیق فرمانده قرار بود بنده رو بندازد به جایی ک عرب نی انداخت و....در این حین بنده خارج شدم از پادگان دیگر برنگشتم.الان اگر خودم رو معرفی کنم چه اتفاقی می افتد؟چون الان متوجه شدم همه این کارها فقط واسه این بوده که من فرار کنم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از سازمان مربوطه پیگیری نماید